August 19, 2022

Omgeving

Het Lutterzand is een mooi, oud gebied dat onder andere bestaat uit veel bos en heidevelden. Dit alles wordt omringd door prachtige beekdalen zoals het Dinkeldal. Hier is door veel mensen al geschilderd, gefotografeerd en geschreven maar niets is zo mooi dan het te beleven én te zien met uw eigen ogen. Elk jaargetijde heeft dan ook haar eigen charme. De rust in de winter, het ontluiken van de natuur in de lente, alles in groei en bloei in de zomer en kleurrijk richting de rust in de herfst.

Vanuit onze locatie kunt u verschillende routes lopen of fietsen. U kunt veel kanten op, bijvoorbeeld richting Duitsland, Enschede of Denekamp. In de directe omgeving van de vakantiewoningen en de camping zijn de routes aangegeven. Voor de fietsroutes kunt u vanaf hier ook mooie knooppunt routes zelf samenstellen.

Ook zijn er veel restaurants in de buurt, zoals het Paviljoen en Florilympha op loopastand, en in Beuningen restaurant ‘t sterrebos. Maar in De Lutte zijn ook veel restaurants zoals pannenkoekhoes de stroper, de Twentse Taveerne Plexat, Lutters Kwartier en De Vereeniging.

X