August 19, 2022

‘t Oale Hoes

Bij een verblijf in ‘t Oale Hoes waant u zich terug in de tijd. Sterker nog, in het huis zelf maakt u een wandeling door diverse decennia. We hebben geprobeerd om in het huis de sfeer van de diverse ruimtes goed tot uiting te laten komen en zo recht te doen aan het feit dat dit huis al zoveel mee heeft gemaakt.

In de oude bijkeuken (kookkeuken) staat nog een houtkachel waarop vroeger de maaltijden werden bereid. Deze doet nu nog vooral dienst als gezellige houtkachel waarbij u heerlijk een glaasje kunt drinken en/of een spelletje kunt spelen.

In de authentieke woonkamer zitten tegels op de wand die zo’n 150 jaar oud zijn. Ze stralen dan ook die tijdsgeest uit. De glas in lood ramen en de deur in de woonkamer geven ook een inkijkje in de jaren rond 1900.

En alhoewel er veel in dit huis bewaard is gebleven is er in de loop van de jaren natuurlijk ook veel toegevoegd. Zo is er gewoon centrale verwarming, zijn er 2 badkamers, 4 slaapkamers en heeft u ook de beschikking over een vaatwasser, wasmachine en wifi.

Immers we willen allemaal wel terug naar vroeger maar het liefst met de gemakken van de huidige tijd.

Buiten is er ruimte om de auto’s te parkeren en fietsen te stallen. U kunt natuurlijk ook buiten genieten van de natuur aan de picknickbank of aan de buitentafel.

X