September 29, 2020

Omgeving

Het Lutterzand is een mooi, oud gebied dat onder andere bestaat uit veel bos en heidevelden. Dit alles wordt omringd door prachtige beekdalen zoals het Dinkeldal. Hier is door veel mensen al geschilderd, gefotografeerd en geschreven maar niets is zo mooi dan het te beleven én te zien met uw eigen ogen. Elk jaargetijde heeft dan ook haar eigen charme. De rust in de winter, het ontluiken van de natuur in de lente, alles in groei en bloei in de zomer en kleurrijk richting de rust in de herfst.

Wandelingen en fietsroutes

Vanuit onze locatie kunt u verschillende routes lopen of fietsen. U kunt veel kanten op, bijvoorbeeld richting Duitsland, Enschede of Denekamp. In de directe omgeving van de vakantiewoningen en de camping zijn de routes aangegeven. Voor de fietsroutes kunt u vanaf hier ook mooie knooppunt routes zelf samenstellen.

Restaurants

Er zijn veel restaurants in de buurt, zoals het Paviljoen en Florilympha. Als u iets verder gaat kunt u in Beuningen is restaurant ‘t Sterrebos een aanrader. Maar in De Lutte zijn ook restaurants zoals Plexat, Lutters Kwartier en Twentse Taveerne.
X